Wat doen we?

Sinds meer dan 40 jaar verlenen wij in alle onafhankelijkheid kwalitatief en deskundig verzekeringsadvies aan ondernemingen, zelfstandigen, vrije beroepen en particulieren.

 

Verzekeringen zijn een complexe materie, zeker voor ondernemingen aangezien hun producten en diensten vaak specifieke risico’s met zich meebrengen. Dankzij een ploeg van enthousiaste en gespecialiseerde medewerkers zorgen wij voor het correct in kaart brengen van uw noden en verwachtingen. In nauw overleg werken wij aangepaste oplossingen uit zodat u zich in alle vertrouwen kan focussen op de kernactiviteiten van uw bedrijf.

 

Ons kantoor werkt uitsluitend met premium verzekeringsmaatschappijen en kan bovendien rekenen op de ondersteuning van een uitgebreid netwerk van externe specialisten zoals advocaten, experts, notarissen, accountants of bedrijfsrevisoren.

 

Onze zorg voor kwaliteit vertaalt zich ook in nauw gedefinieerde doelstellingen zoals het snel en correct beantwoorden van vragen, een proactief dossierbeheer, het verstrekken van duidelijke en correcte informatie, het onderhandelen van concurrentiële tariefvoorwaarden en een vlotte afhandeling van uw schadegevallen.


Als waarborg voor de uitbouw van een succesvolle langetermijnrelatie met onze klanten investeren wij bovendien permanent in de bijscholing van onze medewerkers en in de verbetering van onze procedures en ICT-tools.